Home » Inleiding

Inleiding

Hallo, goed van je dat je deze internetpagina bezoekt. Laat mij je rondleiden door de verschillende subpagina's. Mijn naam is Frank Bovens, ik ben docent Elektrotechniek bij het cluster Technologie van het Vista College, een ROC voor het MBO in Maastricht. Ik geef les aan leerlingen in de BOL en BBL, aan niveau's 2, 3 en 4, voor de leerjaren 1, 2 , 3 en 4. De vakken die ik geef zijn: elektriciteitsleer, natuurkunde, wiskunde en bedrijfskunde.

Na een carrière bij de Nederlandse Spoorwegen, Nutsbedrijven Maastricht en Essent heb ik in 2014 als zij-instromer de overstap naar het onderwijs gemaakt. Met veel plezier overigens, maar ook met vallen en opstaan, fouten gemaakt en heel veel geleerd. Uiteindelijk, vind ik zelf, ben ik daardoor een beter mens geworden; zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak.

Met de ervaringen van de laatste jaren op zak heb ik het concept van Getrapt Leren bedacht en uitgewerkt. En dat concept wil ik graag met jou delen. Voor mij werkt het, voor jou wellicht ook. En zo niet, dan wordt jij er in ieder geval niet slechter van. Ik wens je veel lees- en leerplezier toe op deze internetpagina van Getrapt Leren.

Alles op deze internetpagina mag voor educatieve doeleinden vrij worden gebruikt zonder mijn voorafgaande toestemming. Aan de inhoud kun je echter geen rechten ontlenen. Verder aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor fouten, onvolkomenheden, of de gevolgen daarvan, in de gepubliceerde teksten, afbeeldingen, bestanden of doorverwijzingen naar andere internetpagina's.

Wil je nog meer over me weten? Ga dan naar www.energiemeester.nl